023 532 0434

Nieuws

Bevalling Jorinde

Bevalling Jorinde

Donderdagavond, het is 19:30u als de diensttelefoon gaat… wat is dit tijdstip toch altijd weer een cadeautje in de dienst. Gezellig met de kinderen eten, naar bed brengen met een verhaaltje en dat daarna de telefoon pas gaat. 
Waar cliënten nog wel eens vragen waar wij op de praktijk slapen leg ik altijd uit dat wanneer de telefoon niet gaat, wij gewoon thuis zijn. En als de telefoon gaat….. dan moeten wij soms binnen 3 minuten in de auto zitten en op pad.

Lees meer
Bevalling Suzan

Bevalling Suzan

Het is half 5 ‘s middags, over een half uur ga ik de dienst in. Ik kijk alvast in ons cliëntensysteem wat er afgelopen dienst gebeurd is, en omdat ik altijd te nieuwsgierig ben om alvast te zien of er nog iemand bevallen is. Dan zie ik dat Suzan op dit moment weeën heeft en nu op 4 centimeter ontsluiting zit. Mijn collega Nienke is nog bij haar en omdat dit hun derde kindje is, verwacht ik zo dat Nienke even belt om te vragen of ik haar kant op kom om het van haar over te nemen.

Lees meer
Record

Record

Het is maandag 26 februari 2018 en de Olympische Spelen zijn weer voorbij. Wel zo rustig. Ook als verloskundige is het lastig te combineren, Olympische Spelen kijken en werken.

Lees meer

Aanmelden

Meld je aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intakegesprek.

Aanmelden

Contact

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog, aarzel dan niet om te bellen of om een bericht te versturen.

Contact