Kinderwens

Van wens
naar zwangerschap
Tijdens ons kinderwensspreekuur is er ruimte voor vragen en adviezen rondom de voorbereiding op een mogelijke zwangerschap. We bespreken onderwerpen o.a. als vruchtbaarheid, gezondheid, risico’s, keuzes en prenataal onderzoek.
Kinderwensspreekuur
O

p de praktijk bieden wij mogelijkheid om een afspraak te maken als je zwanger wilt worden. Tijdens het kinderwensspreekuur is ruimte voor vragen en adviezen rondom de voorbereiding op een mogelijke zwangerschap. De basis voor een gezond leven van je kind ligt deels al vóór en tijdens de zwangerschap. In het gesprek komen aan de orde onderwerpen als: kinderwens (voor de eerste keer, of na een eerdere zwangerschap of miskraam), vruchtbaarheid, gezondheid van jou en je partner, gezondheid van beide families, gezonde leefstijl, risico’s, keuzes in prenataal onderzoek en eventuele specifieke vragen vanuit jou of je partner.

Hebben jullie een kinderwens en hier vragen over, dan kan je altijd een afspraak maken. Bel hiervoor op de werkdagen maandag-, dinsdag-, donderdag– en vrijdagochtend tussen 9:00-13:00 de praktijk 023-5320434.

Vergoeding
Het kinderwensspreekuur wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed. Wij vragen een vergoeding van € 60,-

Zorgaanbod
Bekijk ons zorgaanbod.
Praktijk
Bekijk hier onze praktijk.
Team
Ontdek ons team
Kinderwens bespreken? We helpen je graag verder!
NIEUWS